2 d’agost del 2013

OLOT I MUNTANYA PELADA ... DE NIT!

Gastant Keks a la fresca!

6.2 Km
300 mts Desnivell

Àlbum complet aquí



En aquesta setmana de principi d'agost, que sembla de les més caloroses de l'any, l'alternativa per poder disfrutar anant a còrrer sembla que sortir de nit és la millor opció.

Amb bona companyia i equipats amb els frontals, pugem i baixem una parell de vegades la muntanya pelada, la primera per creuar des del pla de dalt cap a l'àrea de Tussols, on un pic-nic concert aplega una colla de noctàmbuls, bona proposta també per refrescar-se d'una manera diferent. La segona pujada és per tornar de la zona de St. Roc cap al Pla de Dalt, passant per la torre del Volcà Montolivet. Una dutxa i bona nit.

Si teniu oportunitat... no ho duteu...sortiu a fer rutes nocturnes per la Garrotxa...Gasteu Keks!!

De nit, els camins semblen diferents!

Quin "yu-yu" així de fosc!

Vista d'Olot des de la Muntanya Pelada

Apunts: 

La Cua del Drac: En aquesta ruta, vam coincidir en un dels nombrosos actes d'estiu que es fan a Olot, englobat dins dels actes de la Cua del Drac, en podeu trobar més info en el següent enllaç


Concretament vam passar per l'Àrea Recrativa de Tussols, on en aquell instant si celebrava un Sopar Pic-Nic amb concert, tot a l'aire lliure, i buscant la fresca de la nit i del riu, una proposta interessant, com poden ser la resta d'activitats programades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada