12 de maig del 2013

+ DE 11111 PEL COR DE LA FAGEDA

Gastant Keks en familia.
13.4 Kms
315 mts Desnivell +



Prenent com a punt de partida que La Garrotxa és casa nostra, llavorsa la Fageda d'en Jordà i els Volcans Croscat i Sta. Margarida serien el jardí, i quin jardí!
Les plujes que aquest any semblen tornar al que anys enrera era habitual, han deixat una natura desbordant, d'una varietat de verds que tot bon pintor voldria tenir a la seva paleta.
La combinació d'aquests verds, amb els diferents tons marronosos, grocs i negres de les graderes fa un quadre fantàstic i si tot això es fa dins el marc de la cursa dels 11111 mts pel cor de la fageda, el resultat no pot ser cap altre que una obra d'art... o gairebé.
Pels grans de la familia (incloent la "familia de Ses Illes") la ruta era d'uns 13.5 kms, edinsant-se a la Fageda, sortint-ne per La Cot per enfilar el Volcà Sta. Margarida , i baixar per vorejar el Croscat per sota, i finalment planejar fins a la meta. Tots acabant amb bones sensacions i havent dsifrutat molt.

Abans però, els minis ja feien gaudir a tothom, primer la cosineta corrent a la categoria de Prebenjamins, recorrent els 200 mts corresponents, amb una bona remuntada a partir de la meitat
 i contenta amb l'obsequi final

Els petitons tot i no tenir ni la meitat de l'edat de la resta de participants corrien els 100 mts sencers corresponents a la categoria de Caganius, regalant mirades i somriures a tots a qui els mirava i/o animava, i omplient d'orgull a tota la familia pel sol fet d'arribar.

Amb aquesta ja són 3 les minicurses completades, a veure si en tindran ganes quan vingui la propera,
mentre hi continuin havent llaminadures i/o iogurt esparant a meta segur que si...almenys una que jo conec, jijijiji


Agermanament GastanKeks - C.E.Campos
Ja fa uns anys, en una visita a Mallorca els anfitrions ens van acompanyar a conèixer els seu magnífic entorn i a participar al Cros de Campos. Molts quilòmetres després 2 d'aquests anfitrions han tornat la visita atrevint-se participar a la cursa de la fageda! Segur que ho han disfrutat...ara tocarà esperar finsa la propera oportunitat per tornar a còrrer a Ses Illes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada