26 de febrer del 2015

ELS RELLEUS ... A TOT TRACK


A sota es pot veure el Track de la cursa dels Relleus que vaig fer (Xeku)



Com es veu....hi ha dues zones ben diferents... desnivell i vegetació a l'Oest de la fita vista (F9)
i quadrícula de camins amb molt poc desnivell a l'Est.

Comencem per l'Oest ... calia fixar-se bé en el relleu, doncs la vegetació és canviant i sempre em costa molt navegar amb vegetació densa.


 F1: Deixant de banda una distracció inicial, on faig una excursió d'1 minut (jiji) crec que l'elecció de ruta és prou bona, intentant evitar en mesura del possible la vegetació més densa, passant per la zona oberta que hi ha per sobre els tallats al nord de l'edificació més gran. Per atacar la fita des del cim i baixant pel llom amb vegetació menys densa.

de F2 a F7: en general, les fites són properes als camins, des d'on les podia atacar amb relativa seguretat, buscant la distància més curta des del camí, tot i així avanço lent, per falta de comfiança i a la fita la F4 no aprofito bé el camí, i intento retallar pel bosc, per sortir encarat, però em passo de llarg....ups!

F8: En aquesta em deixo abduir per fites d'altres circuits enlloc de senyir-me al que havia previst...grrrr quan reacciono i em concentro de nou ja han caigut un parell de minuts!

F9: Fita vista! una pausa per les fotos... jiji... salutacio i a fons cap a l'est del mapa

Zona Est, en aquest bucle es tractava d'aprofitar el camins i buscar un bon punt de referència per traçar un rumb i talonar correctament per arribar a la fita, o si més no aquesta era la idea ...

de F10 a meta: En aquest tram faig 2 errors tècnics importants ... el primer és un excés de simplificació, i per tant desaprofito referències a l'hora d'atacar les fites, i el segon és no fer cas a la bruixula .... i això ho pago a la F13... passo diverses vegades fregant la fita però no la veig, i la falta de confiança em fa decidir anar-me a resituar mooooolt lluny per atacar-la de nou...

En total crec que hi deixo uns 11 minuts a tota la cursa.... a 25 cèntims al minut....
toquen 2'75€ al pot de les errades. ... a aquest ritme aviat faré una mariscada!


Amb l'anàilisi fet.... veig que em cal millorar :

Confiança.

Rumbs i talonament

Evitar excés de simplificació i mantenir concentració en parts aparentment menys tècniques

Navegació en vegetació densa

Ara ja se quin entrenaments he de potenciar...nari!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada