18 de gener del 2015

Gastant Keks, Orientant a Fontajau

El 18 de Gener del 2015, quedarà assenyalada en el calendari com una data històrica, doncs és el dia en què es podrà considerar com el debut de l'A.E. Gastant Keks a les curses d'Orientació.

Fins a 13 integrants es van desplaçar fins a Fontajau (Girona) per participar a la primera prova de la Lliga Nord. (la lliga està comformada per un seguit de curses d'orientació organitzades pels clubs ALIGOTS, C.O.BERGUEDÀ. U.E. VIC i l'A.E. GASTANT KEKS).

En aquesta ocasió hi van prendre part:

En el circuit C3: Elsa Plana i Eli Demonjó

En el circuit C2: Marga Ferrés, Marc Nicolau, Nuri Sitjà, Joan Planagumà, Marta Soler, Elisabet Pujol, Àstrid Barcons i Agnès Vilanova

En el circuit C1: Lluís Luengo, Guero Coll i Xeku Vila,

Foto de Grup. A.E.Gastant Keks a Fontajau  ---*En Lluís i l'Elsa se'ns van escapar...i no surten :(

La característiques de la cursa disputada a la zona de Fontajau- La Devesa i la riba del Ter, permetien dur un ritme alt de cursa, ja que pràcticament no hi havia desnivell, i on la principal dificultat va ser aconseguir anticipar amb força antelació el traçat més adequat entre fita i fita per mantenir el ritme durant tota la prova.

Mapa Fontajau amb el Traçat perl circuit C1

A continuació els darrers trams de la cursa del circuit C1, quina ruta escollirieu per completar les últimes fites? (de 24 a la 30, per ordre)

Tram Final Circuit C1

En aquest enllaç podeu veure els resultats de la cursa i de la classificació de la lliga Nord