28 de gener del 2015

GASTANT KEKS MICRORIENTACIÓ

Ens fa molta ilusió presentar-vos aquest petit acte d'orientació, un tastet obert a tothom!



Hi haurà diferents circuits, des de circuits més petits de la casa (acompanyats dels pares), amb 7-8 fites per trobar (300 mts), fins algún circuit més llarguet (màx.1 km) amb 20 fites.  

Circuit C1: Recomanat per joves i adults (15-20 fites)

Circuit C2: Recomanat per joves i adults (15-20 fites)

Circuit C3: Recomanat per nens grans (9 a 12 anys aprox), (10-15 fites)

Circuit C4: Recomanat per a nens petits (3 a 8 anys aprox), acompanyats dels pares (9 fites)

Circuit C5: Recomanat per a nens petits (3 a 8 anys, aprox), acompanyats dels pares (8 fites)


PROGRAMA:

11:00 - Inici Activitat
13:00 - Tancament Activitat

PUNT DE TROBADA:

El punt de trobada es trobarà a la plaça clarà, a la cantonada del quios / Xurreria Jofre

FUNCIONAMENT CURSA:

Inscripció:
Passar per la taula per inscriure's al circuit escollit, allà se us donarà una tarja de control i a continuació dirigiu-vos a la zona de sortida.

Sortida: A la zona de sortida un company de l'A.E.Gastant Keks us anotarà a la tarja de control l'hora de sortida, us entregarà el mapa i us indicarà quan podeu començar

Cursa: En el mapa tindreu marcat amb un TRIANGLE el punt de sortida, a partri del qual estarue situats per buscar el primer control, els controls estan marcats al mapa amb un CERCLE, escolliu la que us sembli la millor ruta per anar fins al primer control, en arribar-hi trobareu una TELA BLANCA I TARONJA, i un num (i dibuix pels més petits), si coincideix amb el vostre, podreu marcar la tarja de control amb la pincça que trobareu al costat de la tela, i continueu cap al següents controls. L'últim control està indicat en el mapa amb un DOBLE CERCLE concèntric, en aquest punt se us anotarà l'hora d'arribada i haureu d'entregar el mapa, perquè un altre participant el pugui fer srevir.

Arribada; En arribar entregueu el mapa i la tarja de control, i se us donarà un VAL per la XOCOLATA+XURROS gentilesa de XURRERIA JOFRE.

Per a més info: gastantkeksgarrotxa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada