10 de març del 2013

+ ROMANIC, + BIANYA

GASTANT KEKS MARXANT PER BIANYA, + ROMÀNIC, + PAISSATGE

Hostalnou - Sta. Margarida de Bianya - St. Pere Despuig - St. Martí de Solamal - Mas Espunya - St. Miquel del Mont - St. Andreu del Coll
18 km
730 mts de desnivell +

Àlbum complet Aquí



Una altra ruta a la Vall de Bianya, contemplant fins a 5 ermites, 4 de Bianya i una d'Olot, tornant a gaudir de bon paissatge i vistes genials des del Mas Espunya, i a més amb un bon esmorzar i bona companyia.
"Todos los días sale el Sol, Chipirón!"
 
Riera de Sta. Llúcia

 En els primers kms comença a clarejar, es combinen trams de pistes i corriols passant per Sta. Margarida, St Pere Despuig i St. Martí de Solamal, fins aquí camí el planer per on el "GRUPETTO" correm tranquilament.

Per arribar al Mas Espunya el camí s'enfila sense pietat, la pendent és dura o molt dura! i el grup es parteix, pujant agafant tot l'aire possible, i ajudant-se de mans, cames i dents s'arriba al Mas Espunya, vistes espectaculars de la vall i un bon esmorzar per recompensar l'esforç.
La Vall de Bianya des del Mas Espunya

Unit de nou el grupetto de nou, cap a St. Miquel del Mont, seguint la carena, per corriols la ruta es fa fàcil i divertida, i a dalt a l'ermita de nou les vistes són genials, l'última baixada passa per St. Andreu del Coll, i després d'uns minuts s'intueix l'arribada, o quin greu ja s'acaba...
s'acaba...


Apunts:

Marxes Garrotxa:
La Marxa d'enguany de la Vall de Bianya ha sigut l'edició num. XXXIII; a la Garrotxa des de fa una colla d'anys, des de finals d'hivern fins a principis d'estiu nombrosos municipis de la comarca i barris d'Olot organitzen marxes per tal de donar a conèixer i preservar l'entorn, totes elles de gran bellesa, amb un bon esmorzar i a preus modics.
La majoria dels participants les fan caminant, però està obert a fer-les corrent per lo que sempre acabes trobant algú prou "sonat" per fer-la corrent.

Podeu trobar més informació de les diferents marxes aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada