4 de gener del 2013

OLOT MONUMENTAL

Corrent Gastant Keks per els edificis més característics d'Olot.
4,2 km, pràcticament planers.

Veure el Track aquí

Àlbum Complet
 
Can Joanetes
Començant i acabant a Can Joanetes (l'actual Ajuntament), corrent tot fent canvis de ritme accelerant per anar al següent edifici i frenant per veure'n els detalls. Les cases modernistes Solà Morales i Gaietà Vila (llibreria Drac), l'Esglèsia St. Esteve amb la porta lateral modernista i les cases Pujador i Escubós. 
Galeria Casa Solà Morales

Casa Gaietà Vila
Casa Pujador
A la plaça del Carme hi ha l'esglèsia i els claustres, després un canvi de direcció i de ritme, per anar cap a l'esglèsia del Tura, la Pastisseria Ferrer, i a l'Hospici, tot seguit encara trobem un parell d'exemples més d'edificis Modernistes i Noucentistes anant direcció a l'eixample Malagrida, aquí les avingudes amples i llargues permeten anar més ràpid, l'eixample era un projecte ambiciós de ciutat jardí, que havia d'unir dos zones residencials a l'entorn de les places d'Espanya (o estrella) i d'Amèrica a través del desaparegut pont de Colón. 
Claustres del Carme

Torre Malagrida

Casa Gassiot

Ja de tornada pel Passeig de Barcelona hi ha la magnífica torre Malagrida, i la darrera aturada per observar la Casa Gassiot, al carrer St. Rafel, permet agafar aire per fer l'esprint final cap al Firalet, tancant la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada