14 de setembre del 2014

PUJADA AL CASTELL D'HÒSTOLES

TEMPS A BATRE: 5'26"

Informació General :
Circuit curt però exigent amb unes vistes excel·lents.
No hi ha avituallament a prop. Recomanable aparcar a St. Feliu de Pallerols o a les Planes d'Hostoles per fer escalfament.







Informació Tècnica:

Distància: 0.65 km
Desnivell: 155 mts
Track: 





Descripció Recorregut: 
Comença la ruta en una llosa de pedra, al revolt de la C-63 a l'alçada de la Curenya, un cartell que assenyala la direcció a les restes del Castell serà el punt de posada en marxa del cronòmetre.
És una ascensió curta i intensa. La primera meitat es pot còrrer relativament bé, però cal regular molt bé per afrontar la segona part, on hi ha algún tram on continuar trotant es fa gairebé impossible... els més valents ho arribaran a fer tot corrent ... la resta de mortals haurem de compaginar caminar i trotar.
Just passat la primera resta de l'edificació hi ha una llosa, als peus de les restes del castell, al final de la qual hi ha la meta.
A dalt les bones vistes ajudent a recuperar l'alè,

Punt de Sortida. Cartell Castell Hostoles

Punt d'arribada, on s'acaba la llosa de pedra

Recomenacións:
Degut a que és un repte curt i intens, és molt important escalfar bé, una bona opció seria començar des de Les Planes d'Hostòles o bé a St. Feliu de Pallerols, seguint el bicicarril per anar escalfant fins al punt de partida.
Aprofitant el desplaçament també es pot provar el repte de pujar el Monticalvari d'unes característiques molt semblants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada