3 de gener del 2015

Gastant Keks al Far... Regal de reis per Avançat


El 2014 segur que ens vam portar molt bé!!! perquè aquest cap de setmana alguns ja hem rebut el regal de reis, 3 dies abans de l'arribada de Ses Majestats!

A veure si no és un bon regal sortir el dia 3 de gener a primera hora del matí, amb ambient fred però amb un bon sól, i arribar a dalt el Far a 1111 mts sobre el nivell del mar i que la temperatura hagi arribat a la vora dels 20º, i la bona visibiltat permeti veure clarament des de les Illes Medes fins a Montserrat. El camí de tornada, un altre bon regal, vorejant la cinglera del far per la banda oest, i llavors baixar fins a St. Pere Sacosta i tot seguit cap a les Planes, per corriols divertits i tècnics, d'aquells que fan treballar de valent els quadríceps i et fan agafar els revolts saltant d'un peu, gairebé com si et passessis de frenada, tal com ens els dibuixos animats....  16 kms impressionants! 


St. Pere Sacosta amb el Far al fons

St. Pere Sacosta

A banda d'aquest, hi ha hagut algún altre regal, doncs també hi ha hagut alguns que el regal els ha arribat en forma de ruta per la Cerdanya! o bé en un petit entrenament d'orientació per la zona de les roques encantades!
Gastant Keks present també a la Cardanya


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada